wat we doen

Wat we doen

Wij helpen verbeteren en veranderen

Mare Advies heeft veel ervaring met zwaarder projectmanagement. In feite begeleiden we beslis- en verbetertrajecten en maken we organisaties bewust van de verandering die speelt. We beantwoorden en begeleiden vraagstukken die op directieniveau spelen. De transformatie rond thema’s zoals digitalisering en duurzaamheid is daar een actueel voorbeeld van. Welke keuzes maak je en wanneer neem je die volgende stap? Wat we doen als strategisch adviseur is jouw bedrijf richting geven en je verder helpen. Met gericht advies begeleiden we jouw organisatie om plannen te realiseren.

processen verbeteren in sectoren waar we advies in geven

focus houden op

Resultaat boeken

Mare Advies is gespecialiseerd in het veranderen van organisaties met als doel een blijvend resultaat te zien. Soms sturen we bij of vernieuwen we een plan. Plannen maken is nodig, maar resultaat boeken is altijd het doel waar wij als extern adviseur de focus op houden. Groeien of meer winst boeken? Of juist de continuïteit borgen in een veranderende wereld? In welke sector je ook werkt, transformatie is overal zichtbaar. Wel vraagt elke branche een net iets andere aanpak. Besluiten over complexe thema’s is vrijwel altijd de grootste uitdaging en daar helpen wij je graag bij.

strategie & transformatie

Samen bouwen

Organisaties begeleiden we door in te spelen op actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld rond digitalisering, de energietransitie, maar ook concurrentiedynamiek en veranderende klantwensen. Juist op dergelijke thema’s hebben wij inmiddels binnen veel sectoren advies uitgebracht met concrete plannen én resultaten. Precies dat is waar wij als adviseurs onze kracht laten zien. Soms treden we op als ambassadeur van de organisatie, maar meestal zijn we niet zichtbaar en werken we achter de schermen. Wat onze rol ook is, we leggen altijd de verbinding. Adviseren op directieniveau, maar ook makkelijk kunnen schakelen met de operationele tak van de organisatie. Samen bouwen aan verbetering en zien dat het echt iets oplevert. Een goed resultaat voor de klant is waar wij het voor doen.

Mare Advies is actief in uiteenlopende sectoren zoals de industrie
processen verduurzamen

sturing in verandering

Organisatie meenemen

Een thema als duurzaamheid is een hot topic. Vrijwel alle organisaties zijn ermee bezig, maar de vraag is of daarin de juiste afwegingen en keuzes worden gemaakt? Net als voor elke verandering geldt voor verduurzaming dat je goed moet kijken wat bij jouw organisatie past. Wat is haalbaar en waar begin je? Van analyse tot de implementatie, Mare Advies is het verlengde van jouw organisatie. Mensen meenemen, mee laten denken en samen tot inzicht op duurzaamheidsdoelen komen. Doelen die we stellen moeten uitvoerbaar en haalbaar zijn, geen loze ambities. Daar werken we samen gestructureerd naartoe, zodat een verduurzamingstraject gedragen wordt door de hele organisatie.

zichtbaar onderscheidend vermogen

Unieke punten

  • We maken onze rol direct duidelijk binnen een projectteam
  • We zijn gedreven bedrijfskundigen met een menselijke aanpak
  • Maken bewust onderscheid in hoofzaken en bijzaken
  • Brengen overzicht terug in complexe omgevingen
  • Geven eerlijk advies, denken kritisch mee en maken plannen
  • Zorgen er vervolgens voor dat die plannen gerealiseerd worden
  • We zetten onze kwaliteiten als adviseur 100% in
  • Duwen door op resultaat
  • En dragen effectief bij aan het succes van een organisatie
  • Daarmee maken we impact