Voor wie

Behoefte aan richting en structuur

De wereld zien we allemaal veranderen. Digitalisering, processen, middelen en machines moeten duurzamer en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Juist in deze veranderende wereld maakt Mare Advies het verschil door het bieden van overzicht en inzicht. Met een goede strategie heb je een richting en wordt het maken van dagelijkse besluiten makkelijker. Juist die keuzes bepalen uiteindelijk het succes van de transformatie van jouw organisatie en daar helpen we graag aan mee.

bij mare advies aan tafel

Sterk in verbeteren

Talloze organisaties hebben we bij Mare Advies inmiddels aan tafel gehad. Of liever gezegd, als strategisch adviseur zitten wij bij hen aan tafel. Gesprekken voeren, de organisatie doorgronden, de mensen leren kennen, de producten en diensten. Waar wil je als organisatie naartoe? Heb je je doelen bepaald of ben je zoekende? Voor wie daarover wil sparren om tot de juiste keuzes te komen, zijn wij de partij. Onafhankelijk, ervaren en doortastend. Mare Advies is sterk in het verbeteren van de positie van jouw organisatie. Verander mee, maar doe dat bewust en doordacht. Wij helpen je daarbij.

resultaat met blijvend effect

Sector-overstijgend

Met sector-overstijgend bedoelen we dat onze adviserende rol niet beperkt blijft tot één branche. Organisaties die ons benaderen voor strategisch advies bevinden zich in diverse sectoren en vakgebieden. Ervaring leert dat strategische vraagstukken en organisatorische uitdagingen in veel sectoren op elkaar lijken. Sterker nog, juist door actief te zijn bij verschillende type organisatie en branches kunnen we de opgedane kennis en inzichten overdragen. Maar ook weer teruggaan naar de basis om tot de kern van een vraagstuk te komen door de ‘waarom’-vraag te stellen. Juist dat is nodig om tot de juiste keuzes voor de langere termijn te komen. In welke sector jouw organisatie dan ook actief is, Mare Advies helpt in het creëren van inzicht en overzicht, keuzes te maken en deze uit te voeren. Gericht op een sneller en beter resultaat.

referenties in elke sector

Verbinding in elke sector

Referenties

 • Bouw & Installaties
  • Unica, Kuijpers Installaties, Croonwolter&dros, H4A, Fluor/AMT, TBI
 • Industrie & Machinebouw
  • H&B grondstoffen, ABB, MBI Beton, Metalektro, Siemens, MIP Composites, Nevat, SJR, Nedcon, WP Haton, Agoria
 • Overheid & Nutsbedrijven
  • Schiphol, Waternet, Gemeente Amsterdam, AEB, TU/Eindhoven, BOM, Citron, Waterschap AGV
 • Financieel & Zakelijke dienstverlening
  • ABN AMRO